Lösningar

Basen för vår produktion är vår unika mjukvarulösning.

Vi använder en mängd olika verktyg för att producera våra bilder. Dessa verktyg ger oss fördelar när det gäller att visualisera kundens behov eller skapa de applikationer som våra kunder behöver för att marknadsföra sina objekt/projekt.

Tack vare vårt speciella arbetssätt kan vi producera vårt material från nästan alla filformat. Vi skapar bilder från Era idéer, skisser eller ritningar. Kvalitén på ursprungsmaterialet hänger naturligtvis ihop med produktions tiden. Ju mer detaljerad information vi får om ett projekt desto snabbare kan vi leverera högsta möjliga kvalitet.

Våra professionella medarbetare har över 15 års erfarenhet av 3D visualisering. Vi arbetar dessutom nära mjukvaruutvecklare, där vi med vår erfarenhet och kunskap hjälper till att driva utvecklingen framåt som rådgivare och programtestare. Vi strävar hela tiden efter att ligga i främsta ledet när det gäller produktionsverktyg och kvalitet.

Tveka inte att fråga oss om hur vi arbetar och vad som krävs för att gå från idé till färdig bild. Vårt mål är att bli Er totala marknadsföringspartner och förse Er med de verktyg ni behöver för att framgångsrikt sälja Era projekt.


Render Vision Europe AB, adress: Askhult Per Larsgård 207, 311 90 Morup, Sweden

tel: 0709-780 888,  mail: info@rendervision.se

uk_flag.png

 In English